De oplossing voor rokers

De oplossing voor rokers

Category : Geen categorie

Vind jij roken ook gewoon te lekker? Is het voor jou geen optie om ermee te gaan stoppen? Baal je er wel van dat roken slecht is voor jouw longen en dat je er steeds voor in een klein verlaten hoekje moet gaan staan? Ben je de accijnsverhogingen ook zo zat? E sigaretten geven de oplossing voor de minpunten van het roken. Deze elektronische sigaretten zijn te koop op de website van www.targimobiliar.eu

Wat zijn e sigaretten?
Een e sigaret lijkt van buitenkant op een pen. Het zijn sigaretten die werken op een batterij. Je drukt op het knopje van de batterij en een gloeidraadje in de e sigaret wordt verhit. Een vloeistof, die zich in een tankje bevindt wordt vervolgens verdampt en geïnhaleerd door de roker. E sigaretten heb je in veel varianten. www.targimobiliar.eu verkoopt in de webshop een breed assortiment e sigaretten.

De voordelen van e sigaretten
Er zijn drie grote voordelen van e sigaretten boven de traditionele sigaretten. Het is niet schadelijk voor je longen, het geeft geen rook en het is goedkoper. Hetgeen je met e sigaretten inhaleert is waterdamp, nicotine en een lekkere smaakstof. Alle drie leveren ze geen aanslag op je longen. Tevens geeft deze substantie, anders dan de rook van de traditionele sigaret geen rooklucht. Hierdoor is het niet verboden om e sigaretten op openbare plekken te roken. Het is dus ook niet hinderlijk voor de mensen in jouw buurt. Zo kun je voortaan gezellig roken zonder je af te hoeven zonderen. E sigaretten zijn nu al een stuk goedkoper dan traditionele sigaretten. In de toekomst zullen ze nog voordeliger worden ten opzichte van de ‘oude’ sigaretten. Dat komt doordat deze laatste groep ieder jaar duurder wordt door accijnsverhogingen. Kortom genoeg redenen om jouw traditionele sigaretten te gaan vervangen door e sigaretten. Geniet ervan.